Links

Unió de pagesos/apicultura:
Grup dedicat a l'apicultura, amb informació de fires, jornades i cursos.


Aula Apícola
El Aula Apícola Municipal, se fundó 1996 por la Concejalía de Medio Ambiente del Ayuntamiento de Azuqueca de Henares. en Guadalajara, España .
Con la creación de este Aula se pretende divulgar y aproximar a los habitantes de este municipio la actividad apícola.Vida Apícola
Vida Apícola és una publicació bimestral que s'edita des de 1982 per Montagud Editores. Actualment és la revista d'Apicultura més llegida per professionals d'Espanya i Amèrica Llatina.


Casa Museu de la mel a Alcover
La Casa de la Mel, us ofereix veure una de les col·leccions més importants, en la que podrà introduir-se en el curiós món de les abelles, veure els utensilis per a la recolecció i aprendre el procés d'extracció de mel. Tota una experiència inoblidable!


Apiteràpia amb Pedro Pérez
Interessant pàgina web del gran apiterapèuta i amic personal Pedro Pérez. És un gran orador i molt hàbil en Noves Tecnologíes, en ella hi podreu trobar molta informació referent a l'Apiteràpia. 
http://www.curandote.com/index.phpDiari apícola ecolluita
Interessant blog amb multitud d'informació referent a les abelles, creat pel veterinari apícola Esteve Miràngels.
http://ecolluita.blogspot.com.es/Producte del Ripollès
La marca de garantia “Producte del Ripollès” identifica els productes agroalimentaris produïts, transformats i/o elaborats a la comarca.
Només porten aquest distintiu a l’etiqueta els productes que han passat el sistema de control de qualitat i compleixen les condicions del Reglament d’ús específic de la marca.

http://productesdelripolles.com/producte_del_ripolles/